Υπηρεσίες

1. Επεξεργασία Νερού

Από το 1992 προσφέρουμε στους πελάτες μας πλήρεις και ολοκληρωμένες λύσεις & υπηρεσίες στην επεξεργασία νερού

Η επεξεργασία νερού περιλαμβάνει τις διαδικασίες  που καθιστούν το νερό πιο αποδεκτό για τελική χρήση, δηλαδή πόσιμο, κατάλληλο για κολύμβηση, για χρήση οικιακή ή βιομηχανική (τρόφιμα, ποτά κ.λπ.). Συνήθως απαιτείται περισσότερες από μία διαδικασίες για να βελτιώσουμε τη ποιότητα του νερού σύμφωνα με τη κάθε εφαρμογή. 

Παραδείγματα διαδικασιών/μεθόδων επεξεργασίας νερού είναι η φίλτρανση, η αντίστροφη ώσμωση , η διύλιση, η καθίζηση, η αποσκλήρυνση, η απαλκαλίωση, η απολύμανση, η αποχλωρίωση, η απόσταξη, η κροκίδωση, ο απιονισμός, η αφαλάτωση. 

Η Dotek συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους συστημάτων επεξεργασίας νερού, διαθέτοντας στην εγχώρια αγορά μια ολοκληρωμένη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων όπως δοσομετρικές αντλίες, αφαλωτές νερού, συστήματα αντίστροφης ώσμωσης, αποσκληρυντές, απιονιστές, απαλκαλιωτές, φίλτρα νερού, χλωριωτές νερού, οζονιστές νερού, αποστειρωτές νερού, χημικά πρόσθετα κλπ.

2. Κατασκευή Πισίνας

Η Dotek αναλαμβάνει την κατασκευή πισίνας, spa, hammam, σάουνας  από μπετό, πάνελ ή προκάτ.  

Λαμβάνοντας υπόψη τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε εφαρμογής, μελετάμε και κατασκευάζουμε ιδιωτικές και επαγγελματικές πισίνες για εξοχικές κατοικίες και κτιριακές εγκαταστάσεις  ώστε να συνδυάζουν λειτουργικότητα, ασφάλεια, αισθητική και οικονομία.  

Η υπεροχή της Dotek έγκειται στο άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της, στους καταξιωμένους συνεργάτες στο εξωτερικό για την προμήθεια υλικών και εξοπλισμού, καθώς και στους εξειδικευμένους τεχνικούς, εργολάβους και αρχιτέκτονες στην Ελλάδα.

3. Κατασκευή, Ανακαίνιση, Ενεργειακή Αναβάθμιση Μηχανοστασίου Πισίνας

Το μηχανοστάσιο πισίνας, compact ή συμβατικό, είναι ο χώρος τοποθέτησης του απαραίτητου   Η/Μ εξοπλισμού που εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια και λειτουργικότητα της πισίνας. Οι διαστάσεις του, καθώς και η διάταξη και η επιλογή του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού προκύπτουν από την ολοκληρωμένη διαστασιολόγηση και τον όγκο νερού στην εκάστοτε πισίνα. Τυπικά συστήματα τα οποία συμπεριλαμβάνονται σε ένα μηχανοστάσιο είναι:

  • Αντλίες για την ανακυκλοφορία του νερού
  • Φίλτρανση νερού για την απομάκρυνση ρύπων και σωματιδίων
  • Αυτόματοι ρυθμιστές-δοσομετρητές για την χημική επεξεργασία του νερού
  • Συστήματα θέρμανσης νερού
  • Κεντρικός ηλεκτρολογικός πίνακας και οι πίνακες ελέγχου και λειτουργίας του Η/Μ εξοπλισμού

Καθώς όλες οι συνδέσεις και τα δίκτυα μιας πισίνας καταλήγουν στο μηχανοστάσιο, είναι απαραίτητο ο χώρος αυτός να διατηρείται καθαρός, λειτουργικός, ασφαλής και εύκολα προσβάσιμος ώστε να εκτελούνται απρόσκοπτα οι  έλεγχοι ρυθμίσεων και επισκευών.

Η Dotek, με πλούσια τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της οικιακής και επαγγελματικής πισίνας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες: από συμβουλευτικές υπηρεσίες στο σχεδιασμό του μηχανοστασίου σύμφωνα με τις απαραίτητες προδιαγραφές λειτουργικότητας και ασφάλειας, τον σχεδιασμό και την Η/Μ μελέτη της αδειοδότησης μέχρι την πλήρη κατασκευή, επίβλεψη, ανακαίνιση και την ενεργειακή αναβάθμιση των μηχανοστασίων πισίνας. 

4. Συντήρηση Κολυμβητικών Δεξαμενών Και Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού

Η Dotek αναλαμβάνει τη συντήρηση των κολυμβητικών δεξαμενών και του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού με εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρείας μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ανάλογα με την εποχή του χρόνου, εγγυώντας την λειτουργία τους σύμφωνα με τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Οι εργασίες τυπικά περιλαμβάνουν:

  • Συντήρηση και διασφάλιση οµαλής λειτουργίας των αντλιών
  • Συντήρηση – Έλεγχος – Ρύθμιση ηλεκτρονικών συστηµάτων ρύθµισης χλωρίου-pH
  • Συντήρηση των συστηµάτων φίλτρων
  • Έλεγχος δοσοµετρικών συστηµάτων χηµικών
  • Συντήρηση και διασφάλιση της οµαλής λειτουργίας όλων των υδραυλικών δικτύων
  • Συντήρηση των ηλεκτρικών πινάκων και ηλεκτρικών δικτύων
  • Συντήρηση των συστηµάτων θέρµανσης νερού της πισίνας
  • Συντήρηση – επισκευή της σκούπας καθαρισµού του πυθµένα και των τοιχωµάτων των κολυµβητικών δεξαµενών
  • Επισκευές βλαβών των παραπάνω συσκευών / μηχανημάτων
  • Προμήθεια και ανανέωση αναλώσιμων

5. Επισκευές, Service Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού Επεξεργασίας Νερού

H Dotek υποστηρίζει τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει προσφέροντας πλήρες service και ανταλλακτικά, έως και δέκα χρόνια, μετά την παύση του εκάστοτε μοντέλου. Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί της, η ταχύτητα των επισκευών και η ποιότητα των υλικών την καθιστούν μια από τις πλέον αξιόπιστες στο χώρο. Κατά τον ίδιο τρόπο, εξυπηρετεί, κάθε μηχάνημα που επωλήθη απευθείας από την εταιρεία ή μέσω του δικτύου των συνεργατών. 

6. προμήθεια χημικών προϊόντων

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους παραγωγής χημικών και διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά πιστοποιημένων χημικών για την επεξεργασία ποσίμου νερού, νερού κολυμβητικών δεξαμενών και πύργων ψύξης. 

Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας